Intakeformulier

Bedankt voor het maken van een adviesafspraak bij Beds & Bedding! Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op uw bezoek vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen. Met een volledig ingevuld formulier kunnen wij uw bezoek zo optimaal mogelijk inplannen.

Algemeen

Met deze eerste vragen bepalen wij een algemene richting van welke factoren belangrijk zijn bij de aanschaf van uw nieuwe slaapsysteem.
U kunt meerdere opties aanvinken.

De juiste ondersteuning

Dankzij het invullen van uw postuur kunnen wij een goede inschatting maken van de benodigde ondersteuning. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw lichaam optimaal door de matras ondersteund wordt. Het resultaat is een betere nachtrust!

Uw ideale comfort

Een goede ondersteuning is zeer belangrijk. Maar natuurlijk wilt u ook gewoon lekker liggen! Door het invullen van de volgende vragen krijgen wij een goed idee van welke matrassen voor u goed geschikt zijn.

Persoonlijke voorkeuren

Welke factoren vindt u belangrijk bij de keuze van een nieuw slaapsysteem?

Budget

Uiteraard bent u niet verplicht om uw budget op te geven. Maar als u graag binnen een bepaald budget wil blijven kunt u dit opgeven. Dan zorgen wij dat u binnen uw budget blijft. Dit kan ons helpen om de meest relevante producten aan u te tonen bij ons winkelbezoek.

Extra informatie / opmerkingen

Met deze ingevulde vragenlijst kunnen wij ons goed voorbereiden op uw afspraak in onze showroom. Maar als u nog extra vragen of informatie voor ons heeft kunt u deze in dit veld invullen.